כניסה
למנויות
צרו קשר

ברוקולי מוקפץ עם חברים!

ברוקולי מוקפץ עם חברים!

רכיבים:
ברוקולי
שומר
כרישה
שמן זית
 שום
לימון
מלח ופלפל

אופן הכנה:
מתחילים עם חליטת הברוקולי - אם זה ברוקולי קפוא אז נפשיר במזיגת מים חמים מעל וישר אפשר להכין, אם נשתמש בברוקולי טרי אז נבשל 5 דקות במים רותחים ואז נסנן ונעביר מיד למים קרים כדי להנות מצבע ירוק משגע!
במקביל נתחיל עם הקפצת הכרישה בשמן זית, נוסיף את השומר, שום ולסיום את הברוקולי.
מומלץ לחרוך את הברוקולי ולסיום נתבל עם מלח, פלפל ומיץ מלימון טרי שנסחט מעל ונתענג!

כיצד נתייחס?
ניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון, בהתאם לכמות. 
כל 250 גרם כרישה כמנת פחמימה/ 570 גרם שומר כמנת פחמימה. אם נאכל מעט שומר או כרישה לא נתייחס כפחמימה אך אם זהו רכיב דומיננטי שווה להתייחס בהתאם. אפשר ואף רצוי להתייחס לכך כמנת הפחמימה בארוחה.

בתיאבון!

אהבת? ממש נשמח לשמוע על כך?
הכנת? תייגי אותנו ואם את מכח החמש תרוויחי על כך בונוסים ????

להאמין. לפעול. להגשים.